آموزش و طرزتهیه ساندویچ بادمجان و پنیر+عکس
مواد لازم برای چهار نفر:
* بادنجان ۱۰ عدد
* پنیر سفید ۲۵۰ گرم
* پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
* جعفری ۱۰۰ گرم
* نان تست دو بسته
* نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
بادنجانها را شسته، خشک کرده و آنها را روی اجاق گاز کباب میکنیم یا در سینی فر چیده و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا زمانی که کباب شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده و در غذاساز له مینماییم. جعفری را خرد و پنیرها را هم رنده میکنیم.
بادنجان، پنیرها، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم. دستگاه ساندویچساز را روشن کرده تا گرم شود. روی یک نان تست یک قاشق غذاخوری از مواد ریخته و نان دیگر را روی آن قرار داده و کمی فشار میدهیم تا به هم بچسبند. باقی نانها را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم. نانهای آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچها آماده شوند.