در این قسمت آشپزی روش درست کردن یک نوع سس سیب را آموزش می دهیم که می توانید به عنوان یک دسر یا سس خوشمزه با گوشت سرو کنید .
مواد لازم :
سیب پوست گرفته، بدون هسته و خرد شده |
۱کیلوگرم |
پوست لیمو ترش (پودر شده – یا دو نوار باریک پوست لیموی تازه) |
۳/۴قاشق چای خوری |
آبلیمو |
۱قاشق غذاخوری |
چوب دارچین |
۱عدد |
شکر قهوه ای |
۳۰گرم |
شکر |
۳۰گرم |
آب |
۱۲۰میلی لیتر |
نمک |
۱/۴قاشق چای خوری |
طرز تهیه سس سیب:
مواد اولیه را آماده کنید. البته دقت کنید که مقدار ذکر شده در مواد اولیه برای شکرها فقط معیار استاندارد این سس است اما میتوانید بسته به ذائقه و شیرینی سیب هایتان، شکر کمتر یا بیشتری استفاده کنید.
سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و درب قابلمه را بگذارید روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد حرارت را کم کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید.
سپس از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و پوست لیمو را از قابلمه بیرون بیاورید در صورت استفاده از پوست لیموی تازه.
مواد باقیمانده را پوره کنید تا کاملا یکدست شوند.
میتوانید گرم سرو کنید یا قبل از سرو در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید.
نکته:
این سس را می توان در ظرف در بسته در یخچال به مدت یک هفته یا در فریزر به مدت تقریبا یک ماه نگهداری کرد.