آموزش و طرزتهیه دلمه نودل+عکس
مواد اولیه برای دلمه نودل :
*نودل گوشت دو بسته
*سبزی دلمه شامل پیازچه، تره، شوید، گشنیز، جعفری، ترخان و مرزه و گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
*پیاز داغ و رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
*زعفران آب کرده یک قاشق غذاخوری
*قارچ و هویج نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم
*بادنجان و فلفل دلمهای شش عدد
*نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
*آب گوشت یک پیمانه
طرز تهیه:
دلمهها جزو غذاهای اصیل ایران محسوب میشوند و این دلمه نیز از همان دسته است البته با اضافه شدن نودل غذای جدیدی هم به شمار میرود.
گوشت چرخ کرده را درون روغن تفت میدهیم زمانی که آب گوشت جمع شد پیاز داغ را اضافه میکنیم. قارچ و هویج خرد شده را مخلوط و با گوشت تفت میدهیم. سبزیها را شسته و پس از خشک کردن ریز خرد میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم. سپس نودل را آبکشی کرده و با مواد گوشتی مخلوط نموده و نمک و فلفل را میافزاییم. سر بادنجان و فلفل دلمهایها را برداشته و داخل آن را خالی میکنیم و از مواد آماده شده درون آن را پر میکنیم. در قابلمهای رب گوجهفرنگی را با روغن تفت میدهیم و زعفران حل کرده و یک پیمانه آب گوشت را به آن میافزاییم تا سس دلمه آماده شود سپس بادنجان و فلفلهای پر شده را داخل آن قرار میدهیم و به مدت یک ساعت میپزیم.